Aanbieding: elektrische stadsfiets voor mannen

Heren, zeg vaarwel tegen uitputtende fietstochten in de stad met deze budgetvriendelijke elektrische stadsfiets voor mannen. De fiets is speciaal ontworpen voor mannen en biedt een stijlvolle en efficiënte manier om in de stad te rijden. Dankzij de krachtige elektrische ondersteuning hoef jij je geen zorgen te maken over heuvels of tegenwind, terwijl de prijs betaalbaar is voor iedereen. Met een afneembare accu, een stevig frame en een breed scala aan versnellingen, is deze fiets perfect voor zowel korte als lange ritten. Ervaar het gemak van elektrisch fietsen tegen een budgetvriendelijke prijs.

BEKIJK DE PRIJS OP BOL.COM

De ideale elektrische stadsfiets voor mannen! Met een stevige, betrouwbare en betaalbare constructie, is deze fiets uitgerust met derailleurversnelling, een open kettingkast en krachtige verlichting. Dankzij de afneembare accu, die eenvoudig op de bagagedrager bevestigd kan worden, is dit de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een fiets waarmee je altijd de wind in de rug hebt!

Deze elektrische stadsfiets is niet alleen een goede keuze voor je portemonnee, maar het is ook een geweldige keuze voor het milieu en je gezondheid. Door te kiezen voor elektrische ondersteuning in plaats van je auto of het openbaar vervoer te nemen, bespaar je energie en produceer je minder uitlaatgassen, dus je doet een goed werk voor het milieu.

En laten we eerlijk zijn, het is niet altijd makkelijk en aangenaam om  tegen de wind in te fietsen. Maar met de ondersteuning van deze elektrische stadsfiets voor mannen hoef je je daarover geen zorgen te maken over het uitputtend zijn van je benen en het krijgen van een slechte houding, dus het is ook goed voor je gezondheid.

Kortom, met deze fiets kan je niet alleen rijden zonder zorgen over zware fietstochten, maar ook bijdragen aan een beter milieu. En daar kan je trots op zijn!


Moet het nog gezegd zijn? We hebben hier een fantastische elektrische stadsfiets voor mannen. Met 3 ondersteuningsstranden, zal je nooit meer hoeven zweten tijdens het rijden in de stad. En als je ooit de accu leeg rijdt, geen zorgen, de fietsaccu is uitneembaar en snel op te laden voor een actieradius van 75 tot 100 km. De fiets is CE-gecertificeerd

Met een gewicht van 26 kg, is deze fiets stevig genoeg voor lange ritten, en met de bagagedrager die standaard aanwezig is, kun je al je spullen meenemen. De maximale snelheid is 25 km/h, dus geen zorgen dat je te hard gaat. Ook is deze fiets niet geschikt voor snelheden boven de 25 km/h en het is geen speed pedelec. De handleiding is beschikbaar in zowel het Nederlands als het Engels.

De fiets is uitgerust met een lithium ion accu, een high frame en een rotatiesensor voor trapondersteuning. Ook heeft de fiets een voorvorkvering voor extra comfort. Dus als je op zoek bent naar een stijlvolle, efficiënte en betaalbare elektrische fiets voor de stad, dan is deze de perfecte keuze voor jou!

BEKIJK DE PRIJS OP BOL.COM