Contact

1
Fietsblog.com is een Vlaamse onafhankelijke website met informatie over fietsen in het algemeen, elektrische fietsen en fietsroutes. De contactgegevens van de webmaster vind je onderaan deze pagina. De webmaster kan je contacteren voor bijvoorbeeld technische opmerkingen met betrekking tot de website, het melden van onvolledige informatie, voorstellen en vragen tot samenwerking.


Soms krijgen wij vragen binnen met betrekking tot openbare werken, subsidies, slechte fietspaden in een stad of gemeente, wetgeving of het verkeersreglement voor fietsers in België. Daarvoor verwijzen we je graag door naar onderstaande officiële dienst:

Vlaanderen.be
Informatie van de Vlaamse overheid
Departement Mobiliteit en Openbare Werken
Graaf de Ferrarisgebouw
Koning Albert II laan 20 (bus 2)
1000 Brussel
België
Telefoonnummer: 1700
Website


2

Uw email adres en verdere gegevens die u doorgeeft aan de webmaster van de website worden enkel gebruikt om een eventueel antwoord te geven op uw vraag of opmerkingen. Uw gegevens worden binnen de 6 maanden gewist. Behalve om een eventueel antwoord te geven op uw vraag zullen wij u niet verder contacteren. U ontvangt van ons geen nieuwsbrief, uw persoonsgegevens worden niet verder verwerkt en worden niet doorgegeven aan derden.


1