Fiets huren Bredene

Je bent op zoek om een fiets te huren in Bredene? Dan zit je alvast goed op onze website! Je vindt op deze pagina een ruim overzicht van fietsverhuurders in deze badplaats.

fiets huren Bredene

Wil je een fiets huren in Bredene? Heb je nog nooit op een e-bike gereden? Lees dan zeker de informatie op onze website. Zowel de wetgeving, helmplicht als meer informatie over elektrische fietsen in het algemeen komen aan bod.

Overzicht fietsverhuur Bredene

 • Ken’s Fietsen Service
  Adres: Duinenstraat 270, 8450 Bredene
  Telefoon: 059 29 89 98
 • Rijwielen Heidi Pinte
  Adres: Kapelstraat 25-52, 8450 Bredene
  Telefoon: 059 44 65 26
 • Fietsen Le Guidon
  Adres: Golfstraat 37, 8450 Bredene
  Telefoon: 0494 64 45 38
 • Fietsmoto Bredene
  Adres: Brugsesteenweg 109, 8450 Bredene
  Telefoon: 059 43 35 30

Welk soort fiets huren in Bredene?

fietsverhuur Bredene Uiteraard heeft niet elke fietsverhuurder hetzelfde aanbod. Toch merk je meteen dat je heel wat soorten fietsen kan huren in Bredene. Klassieke fietsen zitten uiteraard in het aanbod. Er is heel wat vraag naar elektrische fietsen en daar spelen de verhuurders graag op in. Een e-bike huren is dus in Bredene ook zeker mogelijk.

Bredene is meer dan de zeedijk!

De Belgische kust is zeer populair bij fietsers. Als je een fiets gaat huren in Bredene is de kans groot dat je die vooral zal gebruiken om op de zeedijk te fietsen. Als je je fiets voor een langere tijd huurt kan je ook het hinterland ontdekken. Vergis je niet: de Belgische kust is meer dan alleen maar de zeedijk. Achter elke kustgemeente vind je in de polders mooie fietsroutes.

Fietsbatterij actieradius rond Bredene

elektrische fiets huren in BredeneDe batterij van je fiets gaat natuurlijk niet eeuwig mee. Het is ook belangrijk om te weten hoever je in de omgeving van Bredene kan rijden met je elektrische fiets. Wat als je batterij plots leeg is?

Alvast een geruststelling: je kan op een elektrische fiets rijden zonder de motor te gebruiken. Bij veel modellen zal de fiets wel zwaarder fietsen omdat de motor weerstand geeft. Bovendien is de fiets zelf ook zwaarder van gewicht, dus het wordt wel een stuk harder trappen.

De verhuurder in Bredene zal er in principe voor zorgen dat de batterij voldoende geladen is. Toch is het nooit een slecht idee om dit zelf nog eens voor jezelf na te checken.

Lijst fietsverhuur Bredene

De lijst met verhuurders in Bredene wordt regelmatig gecontroleerd. Het kan natuurlijk altijd dat er net een nieuwe fietsverhuurder is gestart of dat een verhuurder ermee gestopt is. Zie je dus een foutje in deze verhuurlijst? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Zo houden we de informatie voor onze bezoekers altijd up-to-date.