Leie-Scheldefietsroute

Leie-Scheldefietsroute

De Leie-Scheldefietsroute is een populaire fietsroute die ongeveer 35 kilometer lang is. Je komt onderweg heel wat interessante plekjes tegen. Naast mooie wegen en zichten doorkruis je ook toffe plaatsen die perfect zijn om even te verpozen. En dat is goed voor lichaam én geest.

Dat fietsen gezond is hoeven we je waarschijnlijk niet meer uit te leggen. Een ontspannen tocht zoals de Leie-Scheldefietsroute draagt bij je algemene welzijn. Daarom geven we op onze website graag een overzicht van interessante routes. Tijdens je tocht met je fiets of e-bike zal je alvast onderstaande plekken passeren.

FietsroutePasseert inKm
Leie-ScheldefietsrouteAvelgem35
Leie-ScheldefietsrouteBossuit35
Leie-ScheldefietsrouteOtegem35
Leie-ScheldefietsrouteIngooigem35

Is deze fietstocht voor jou te lang? Je kan gemakkelijk een stuk van het traject afleggen en dit combineren met andere fietsknooppunten. Je bent ook helemaal niet verplicht om je fietstocht te starten in de voorgeschreven startplaats. Je neemt gewoon een andere stad of gemeente waar de Leie-Scheldefietsroute doorloopt en je vertrekt vanaf daar.

Over de website

fietstocht Leie-ScheldefietsrouteWe verzamelen op onze website heel wat info die met fietsen te maken geeft. Gewone en elektrische fietsen daarbij komen aan bod. We proberen je alvast een aantal nuttige aankooptips mee te geven. Maar daar blijft het niet bij. Ook na aankoop wil je je stalen ros in goede conditie houden. Daarom vind je hier ook onderhoudstips. Daarmee blijft je fiets of e-bike je trouwe metgezel waarmee je probleemloos een tocht zoals de Leie-Scheldefietsroute kan afleggen.

Meer info over de Leie-Scheldefietsroute?

Voor meer detailinfo over deze fietstocht Kan je terecht op deze website. Hieronder staan nog een aantal suggesties van fietsroutes die je mogelijk ook kunnen interesseren.