Nieuwe Yamaha Fietsdisplay

Dit nieuwe Display B vormt de perfecte aanvulling op de nieuwe PW series S2 elektrische fietsmotor van Yamaha. De gebruikersinterface is speciaal ontworpen om toegankelijke informatie hand in hand te laten gaan met bedieningsgemak. Met dit eenvoudige, duurzame en betrouwbare systeem richt Yamaha zich op de markt voor vrijetijdsfietsers, die veel belang hechten aan een gebruiksklaar e-bike fietsdisplay met minimale instellingsvereisten.

Duidelijke en eenvoudige lay-out

Het nieuwe Display B van Yamaha is de perfecte partner voor de nieuwe PW S2 elektromotor. Dankzij het functionele ontwerp krijgt de rijder alle belangrijke informatie voorgeschoteld. De informatie is eenvoudig toegankelijk en gemakkelijk af te lezen. De LCD-meter van 3 inch geeft informatie in een groot formaat weer in het Engels, het Duits, het Frans, het Nederlands, het Italiaans of het Spaans. De centrale montagepositie op het fietsstuur levert een strak en overzichtelijk stuur op.

Snel en gemakkelijk dagelijks te gebruiken

Yamaha’s Display B is een systeem met het gemak van inschakelen en rijden maar. Eerder geselecteerde gebruikersinstellingen zoals de rijhulp modus of de status van de verlichting (aan/uit) worden automatisch opgeslagen. Dankzij het intuïtieve ontwerp kunnen instellingen snel en gemakkelijk worden gewijzigd.

Voor bescherming tegen diefstal en weersomstandigheden met extra veel regen kan het systeem met één druk op een knop worden losgemaakt uit de houder. Ook is het mogelijk om de display met een bout te monteren, waardoor deze extra stevig aan het stuur vastzit.

Smartphone-vriendelijk

Dankzij de centrale positie van de gebruikersinterface is er veel ruimte op het stuur voor een smartphonehouder. De mogelijkheid tot stroomvoorziening via een micro-USB-poort  helpt te voorkomen dat de smartphonebatterij leegloopt bij het gebruik van energie opslorpende apps, zoals de GPS applicatie op je telefoon.

Belangrijkste kenmerken van de Display B

  • Gemakkelijk te gebruiken en gemakkelijk af te lezen
  • LCD-scherm van 3 inch
  • Klok
  • Gebruiksklaar ontwerp
  • Belangrijke informatie in een groot formaat
  • Automatische opslag van instellingen
  • Gemakkelijk te verwijderen met kliksysteem
  • Smartphone-vriendelijk ontwerp