Serial 1 E-Bikes Select Series

Serial 1 lanceert de BASH/MTN, het tweede product uit zijn Select Series. Dit zijn speciale productieversies met een beperkte oplage van de standaard e-bikes die zijn verrijkt met een premium afwerking, toegevoegde technologie en nog meer oog voor detail.

De single-speed BASH/MTN e-bike is geïnspireerd door de persoonlijke build van een Serial 1 ingenieur en levert een pure off-road rijervaring

De eerste Select Series was de witte MOSH/TRIBUTE, die vrijwel onmiddellijk uitverkocht was. De BASH/MTN serie zal slechts 1050 stuks tellen: 525 voor de VS en 525 voor Europa.

 Serial 1 BASH/MTN : slechts één versnelling

2“Less is more”, zegt Aaron Frank, Brand Director bij Serial 1. “Dat is de belofte van BASH/MTN. Geen ingewikkelde vering om af te stellen, geen moeilijke aandrijving om af te stellen – twee wielen, één versnelling en één doel, om jou direct met het pad of de trail te verbinden. Hoe minder je je zorgen maakt over het beheer en onderhoud van de technologie, hoe meer je je kunt concentreren op het rijplezier.”

Minimalisme van de Serial 1 BASH/MTN

BASH/MTN neemt het minimalisme van de MOSH/CTY en past deze aan voor off-road avonturen met Michelin E-Wild off-road fietsbanden met extra veel grip, een schokabsorberende SR Suntour NCX verende zadelpen en extra-krachtige TRP hydraulische schijfremmen.

Alles wat je zo leuk vindt aan de MOSH/CTY is behouden gebleven – inclusief de directe feedback die alleen afkomstig is van een stijf frame en de directe versnelling die de single-speed riem levert. Dit alles in een strakke, mooi afgewerkte stijl die je gewend bent
van Serial 1.

E-bike met Brose middenmotor 90 Nm

3Onder de Yucca Tan lak met Gloss Graffiti graphics bevat de BASH/MTN een onderhoudsvrije Gates Carbon Drive riemaandrijving, een Brose S Mag middenmotor die 90 Nm koppel levert en geïntegreerde verlichting.

Net als alle 2022 Serial 1 e-bikes is de BASH/MTN compatibel met de Serial 1 App, ontwikkeld in samenwerking met Google Cloud om essentiële ritgegevens vast te leggen en de beveiliging en veiligheid tijdens het rijden te verbeteren, zodat je gewoon van elke rit kunt genieten.

Over Serial 1

4Serial 1 biedt eersteklas elektrische fietsen die worden gekenmerkt door intelligent en mensgericht design. Ze worden gemaakt met behulp van de meest geavanceerde
fietstechnologie om de meest eenvoudige en intuïtieve manier te creëren om het plezier, de vrijheid en het directe avontuur te ervaren tijdens het rijden met een elektrische fiets met
trapondersteuning.

Ga voor meer informatie naar https://serial1.eu.