Aanbieding: betaalbare elektrische stadsfiets

Rijd duurzaam en betaalbaar met deze nieuwe betaalbare elektrische stadsfiets. Met een prijs die toegankelijk is voor iedereen, kun jij nu genieten van de voordelen van een elektrische fiets zonder het grote prijskaartje. De fiets is perfect voor woon-werkverkeer of een leuke rit in de stad. Met de krachtige elektrische ondersteuning wordt fietsen een fluitje van een cent, terwijl het lichte en stijlvolle ontwerp ervoor zorgt dat je er geweldig uitziet terwijl je rondrijdt.

Deze betaalbare elektrische stadsfiets is uitgerust met een 10 Ah accu. De “Ah” staat voor “ampere-uur” en geeft aan hoeveel energie de accu kan opslaan. Hoe hoger de Ah-waarde, hoe langer de fiets kan rijden voordat de accu opnieuw opgeladen moet worden.

BEKIJK DE PRIJS OP BOL.COM

De fiets is ook voorzien van een 250 watt elektromotor in het achterwiel. De motor levert een kracht van 250 watt, wat betekent dat het de fiets kan helpen bij het beklimmen van heuvels of het versnellen van snelheid. Dit, samen met de accu, resulteert in een actieradius van 40-65km, afhankelijk van de omstandigheden waaronder de fiets wordt gebruikt.

Het frame is gemaakt van aluminium, wat een licht maar stevig materiaal is. Hierdoor is de fiets gemakkelijk te dragen en te verplaatsen, met een gewicht van 29kg.

De fiets is ook uitgerust met 7 versnellingen van Shimano, wat betekent dat de fiets zich aan verschillende terreinen en snelheden aan kan passen. Daarnaast heeft de fiets ook 5 niveaus van trapondersteuning, waardoor de fiets een extra boost kan geven wanneer de fietser het nodig heeft.

Tot slot wordt de fiets standaard geleverd met een bagagedrager, waardoor de fietser zijn of haar spullen gemakkelijk kan meenemen onderweg.

BEKIJK DE PRIJS OP BOL.COM