Fietstochten Menen

Fietstochten Menen
Op zoek naar fietstochten Menen? Zin in een heerlijke toer door de streek? Je kan dan bijvoorbeeld de Kommiezenfietsroute volgen die 50 km lang is. Maar de regio heeft nog veel meer te bieden. West-Vlaanderen heeft een mooi netwerk van aantrekkelijke fietsroutes. We geven je op onze website graag een overzicht van de meest populaire fietstochten die passeren door Menen. Zo zie je meteen welke routes je kan kiezen om te genieten van de omgeving. Je kan je ontspannende tocht eenvoudig combineren met een paar leuke tussenstops.

Onderstaande routes hebben niet altijd hun startpunt in Menen. Ze geven je wel de kans om tijdens je tocht deze locatie te ontdekken. Dit omdat deze fietstochten Menen passeren. Heb je een speciale interesse voor deze plaats? Dan kan je er extra tijd spenderen en daarna je fietstocht verder zetten. Je kan ook een deel van de aangegeven fietstocht afleggen en Menen als eindpunt nemen.

Maak je gebruik van de fietsknooppunten bij het uitstippelen van je traject? Je kan dan in Menen vertrekken voor één van de onderstaande routes. Onderweg kan je gemakkelijk overschakelen naar een andere route door handig gebruik te maken van de knooppunten.

Overzicht van Fietstochten Menen

PlaatsFietstochtKm
MenenKommiezenfietsroute50
MenenFietsroute Frontroute 14-18100

Dit is een beknopt overzicht van welke fietstochten Menen aandoen. Heb je zelf nog een interessante suggestie voor onze bezoekers? Gebruik dan zeker ons contactformulier om je fietsroute aan ons door te geven!

Over onze website

routes en fietstochten regio MenenJe vindt op onze website een schat aan informatie over alles wat met fietsen te maken heeft. Zowel klassieke fietsen als e-bikes komen aan bod. Zo geven we je nuttige tips voor aankoop en onderhoud van je fiets of e-bike. Daarnaast bespreken we gezondheidsvoordelen, gebruik van de (elektrische) fiets voor woon-werkverkeer en verkeerswetgeving. Ook ontspannende fietstochten mogen uiteraard niet ontbreken. Dit niet alleen voor de regio Menen maar voor een heel wat andere gemeenten en steden.