Fietstochten Knokke-Heist

Fietstochten Knokke-Heist
Op zoek naar fietstochten Knokke-Heist? Zin in een heerlijke toer door de streek? Je kan dan bijvoorbeeld de Kustroute volgen die 85 km lang is. Maar de regio heeft nog veel meer te bieden. West-Vlaanderen heeft een mooi netwerk van aantrekkelijke fietsroutes. We geven je op onze website graag een overzicht van de meest populaire fietstochten die passeren door Knokke-Heist. Zo zie je meteen welke routes je kan kiezen om te genieten van de omgeving. Je kan je ontspannende tocht eenvoudig combineren met een paar leuke tussenstops.

Onderstaande routes hebben niet altijd hun startpunt in Knokke-Heist. Ze geven je wel de kans om tijdens je tocht deze locatie te ontdekken. Dit omdat deze fietstochten Knokke-Heist passeren. Heb je een speciale interesse voor deze plaats? Dan kan je er extra tijd spenderen en daarna je fietstocht verder zetten. Je kan ook een deel van de aangegeven fietstocht afleggen en Knokke-Heist als eindpunt nemen.

Maak je gebruik van de fietsknooppunten bij het uitstippelen van je traject? Je kan dan in Knokke-Heist vertrekken voor één van de onderstaande routes. Onderweg kan je gemakkelijk overschakelen naar een andere route door handig gebruik te maken van de knooppunten.

Overzicht van Fietstochten Knokke-Heist

PlaatsFietstochtKm
Knokke-HeistFietsroute Zwinregio45
Knokke-HeistKustroute85
Knokke-HeistVerdwenen Zwinhavens Fietsroute60

Dit is een beknopt overzicht van welke fietstochten Knokke-Heist aandoen. Heb je zelf nog een interessante suggestie voor onze bezoekers? Gebruik dan zeker ons contactformulier om je fietsroute aan ons door te geven!

Over onze website

routes en fietstochten regio Knokke-HeistJe vindt op onze website een schat aan informatie over alles wat met fietsen te maken heeft. Zowel klassieke fietsen als e-bikes komen aan bod. Zo geven we je nuttige tips voor aankoop en onderhoud van je fiets of e-bike. Daarnaast bespreken we gezondheidsvoordelen, gebruik van de (elektrische) fiets voor woon-werkverkeer en verkeerswetgeving. Ook ontspannende fietstochten mogen uiteraard niet ontbreken. Dit niet alleen voor de regio Knokke-Heist maar voor een heel wat andere gemeenten en steden.