Radio 2-fietstocht De Haan

Radio 2-fietstocht De Haan

De Radio 2-fietstocht De Haan is een populaire fietsroute die ongeveer 28 kilometer lang is. Je komt onderweg heel wat interessante plekjes tegen. Naast mooie wegen en zichten doorkruis je ook toffe plaatsen die perfect zijn om even te verpozen. En dat is goed voor lichaam én geest.

Dat fietsen gezond is hoeven we je waarschijnlijk niet meer uit te leggen. Een ontspannen tocht zoals de Radio 2-fietstocht De Haan draagt bij je algemene welzijn. Daarom geven we op onze website graag een overzicht van interessante routes. Tijdens je tocht met je fiets of e-bike zal je alvast onderstaande plekken passeren.

FietsroutePasseert inKm
Radio 2-fietstocht De HaanVlissegem28
Radio 2-fietstocht De HaanHouthave28
Radio 2-fietstocht De HaanNieuwmunster28
Radio 2-fietstocht De HaanDe Haan28
Radio 2-fietstocht De HaanWenduine28

Is deze fietstocht voor jou te lang? Je kan gemakkelijk een stuk van het traject afleggen en dit combineren met andere fietsknooppunten. Je bent ook helemaal niet verplicht om je fietstocht te starten in de voorgeschreven startplaats. Je neemt gewoon een andere stad of gemeente waar de Radio 2-fietstocht De Haan doorloopt en je vertrekt vanaf daar.

Over de website

fietstocht Radio 2-fietstocht De HaanWe verzamelen op onze website heel wat info die met fietsen te maken geeft. Gewone en elektrische fietsen daarbij komen aan bod. We proberen je alvast een aantal nuttige aankooptips mee te geven. Maar daar blijft het niet bij. Ook na aankoop wil je je stalen ros in goede conditie houden. Daarom vind je hier ook onderhoudstips. Daarmee blijft je fiets of e-bike je trouwe metgezel waarmee je probleemloos een tocht zoals de Radio 2-fietstocht De Haan kan afleggen.

Meer info over de Radio 2-fietstocht De Haan?

Voor meer detailinfo over deze fietstocht Kan je terecht op deze website. Hieronder staan nog een aantal suggesties van fietsroutes die je mogelijk ook kunnen interesseren.