Welkom op Fietsblog.com

Interesse in een elektrische fiets? Bij ons zit je goed. We verzamelen hier nuttige info in verband met elektrische fietsen. We richten ons daarbij op de doorsnee fietsliefhebber. Fietsers die hun fiets gebruiken voor woon-werk verkeer, om uitstapjes te maken of om ontspannen te genieten van een vrije dag. Voor wie op zoek is naar info over koersfietsen, sportvoeding, zware conditietraining en dergelijke meer verwijzen we graag door naar andere gespecialiseerde websites.

23


De elektrische fiets in detail

Bij de aankoop van een elektrische fiets komt er heel wat kijken. Allerlei soorten motoren en batterijen, gemonteerd op andere plaatsen. Meerdere types van versnellingen, zadels en remmen. Prijzen en specificaties die zeer sterk uiteenlopen. Kan je wel wat hulp gebruiken om je keuze te maken? We helpen je graag verder. Je krijgt heel wat detailinfo over de verschillende technische aspecten van de elektrische fiets. Zo weet je meteen wat je krijgt voor welke prijs.


Info over accu’s van e-bikes


Alles over fietszadels


Dossier Fietshelmen


Meer over de e-bike motor


Algemene info over e-bikes

Rijden met een elektrische fiets geeft je heel wat voordelen. Het is goed voor je gezondheid, het milieu én je portemonnee. We staan stil bij de gezondheidsvoordelen, wetgeving en verzekeringen voor elektrische fietsen. Hoe rijd je best bij slecht weer, hoe onderhoud je je e-bike, wat is een goede occasie, wat is de beste fietshelm, wat zijn de voordelen inzake fietsleasing en woon-werkverkeer in België? Op deze en veel andere vragen krijg je antwoord op Fietsblog.com!

Onderhoud van fietsen en e-bikes

Helaas geen berichten gevonden.


Fiets- en rijcomfort


fietsverzekering, fietsleasing en wetgeving


E-bikes actueel

In de sectie sectornieuws vind je allerlei nieuwsberichten uit de fietsenbranche. Je leest hier onder andere over nieuwe producten. Fietsen, fietsaccessoires en innovaties met betrekking tot klassieke en elektrische fietsen. En daarbij beperken we ons niet tot België en Nederland.

We kijken graag over de grenzen heen. Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen en welke boeiende producten zijn er in andere landen verkrijgbaar?

We geven ook info mee over merken en modellen die momenteel niet of nauwelijks in België of Nederland te verkrijgen zijn. Maar wat niet is kan natuurlijk nog altijd komen. Bovendien tonen de internationale vernieuwingen wat we de komende tijd ook in de lage landen mogen verwachten en wat de nieuwste tendensen zijn.